Carrosseriebouw van hoge kwaliteit

Onze medewerkers van K.D. Projekts die gespecialiseerd zijn in carrosseriebouw van vrachtwagens hebben vooral oog voor detail en voor een perfecte afwerking. Het resultaat telt.

Mechanieker en technieker nodig?

Wij leveren carrosseriebouw-medewerkers die zowel met het monteren van onderdelen als met de voorbereiding en afwerking van de carrosserie ervaring hebben. Heeft u iemand nodig in uw autowerkplaats om de carrosserie van een vrachtwagen volledig van nul op te bouwen? Of gaat het om het steken van wisselstukken? Wij beschikken over al deze profielen in onze outsourcing service. Om er toch maar een van onze vele specialiteiten uit te pikken, verwijzen we met plezier naar onze ervaring met containersystemen op de allernieuwste Mercedes vrachtwagens.

divider

Opbouw, voorbereiding en afwerking

K.D. Projekts staat u bij met chassisbouw voor vrachtwagens en veel meer, over héél België. Naast personeel voor de opbouw van uw vrachtwagen hebben wij ook telkens medewerkers ter beschikking die bijvoorbeeld de oppervlakken voorbereiden voordat het voertuig geschilderd wordt. Daarnaast kunnen ze ingeschakeld worden voor het afplakken van de onderdelen, het aanbrengen van de grondlaag of het aanbrengen van corrosiewerende producten en het kitten. Ze zijn vertrouwd met het herkennen van diverse kunststoffen en werken op een milieubewuste en veilige manier. Onze carrosseriebouwers zijn stuk voor stuk ervaren en gemotiveerde medewerkers die zich snel aanpassen aan een team en aan uw werkomstandigheden. U schakelt ze in waar en wanneer u dit wenst. Vrachtwagenbouw of helpen bij specifieke onderdelen van carrosserie is lang niet onze enige activiteit. Eigenlijk kunt u bij ons personeel inhuren voor allerlei technische werken. Aarzel zeker niet om hierover meer info te vragen!

divider

Heeft u gedreven personeel nodig voor carrosseriebouw, op tijdelijke basis? Wij zorgen hier voor, contacteer K.D. Projekts outsourcing services vandaag nog op ons telefoonnummer of via mail.