Wij bieden lassers voor alle verschillende domeinen

Als u personeel nodig heeft met als specialiteit lassen, dan heeft K.D. Projekts in Belsele voor u verschillende gespecialiseerde en ervaren lassers ter beschikking staan.

Op zoek naar een ervaren lasser?

Denk bijvoorbeeld aan het lassen van inox en aluminium. Gaat het om gassmeltlassen (plaat en buis), beklede electrodelassen, MIG/MAG lassen of TIG lassen? Onze lassers zijn hierin geschoold en hebben de nodige ervaring. Ze pakken elk laswerk met de grootste zorg aan. Laswerken zijn belangrijk in het hele constructie- of herstelproces en dat beseffen onze lassers voor 100%. Ze werken nauwkeurig en zorgen voor de perfecte afwerking. Hoewel we met K.D. Projekts dan wel in Sint-Niklaas zijn gevestigd, is het voor onze vakmensen geen probleem om in heel België te werken. Niet enkel de plek houdt ons niet tegen, maar ook voor eender welke periode of type werk deinzen we niet terug.

divider

Gespecialiseerde constructielassers nodig? K.D. Projekts schiet te hulp

Als u een project in constructie van metaal hebt, kunnen wij u gespecialiseerde constructielassers bezorgen. Ze zijn vertrouwd met hoeknaad- en plaatlassen, zowel met halfautomaat als met TIG en electrode. Heeft u iemand nodig voor pijp- en plaatlassen of voor V-naden? Wij kunnen hiervoor zorgen. Wij hebben ons door de jaren heen gespecialiseerd in bruggenbouw en sluizenbouw. Zo kunnen wij vol trots pronken met onze bijdrage van het bouwen en plaatsen van de twee nieuwe Kieldrechtbruggen. Eender welke specifieke constructiebouw heeft dus maar weinig geheimen voor onze lassers. U laat ons gewoon weten welk soort lasser u nodig heeft en wij doen de selectie. Zo weet u zeker dat u iemand in uw team krijgt die ervaren is en de nodige kwalificaties heeft.

divider

Heeft u tijdelijk gespecialiseerde lassers nodig of wilt u meer weten over onze outsourcing services? Contacteer ons vandaag nog via mail of telefoon.