K.D. Projekts zoekt techniekers en mechaniekers voor u!

Van zodra u een project start, wenst u de nodige techniekers en mechaniekers in te schakelen. Het kan gebeuren dat dit project tijdelijk is en dat u plots een heel team van medewerkers met dit profiel nodig heeft.

Mechanieker en technieker nodig?

Het is niet altijd makkelijk om op korte termijn het juiste personeel te vinden. Wij helpen u hier graag mee. U laat ons gewoon weten welke verwachtingen en taken u heeft van de mechanieker. Denk bijvoorbeeld aan opbouw, onderhoud of reparatie van machines. Wenst u een technieker die vooral uitvoerend werk doet, of eerder iemand die meedenkt in het proces? Het kan! Onze medewerkers zijn gedreven en werken zelfstandig. Ze scholen zich voortdurend bij in techniek en mechaniek. Welke technische werken u ook uit te voeren heeft, wij hebben iemand voor u klaarstaan. Wij zijn met K.D. Projekts dan wel gevestigd in Belsele, onze techniekers en mechaniekers komen u in heel België bijstaan.

divider

Mechaniek en techniekwerken is ons vak

Onze outsourcing service heeft ervaring in het zoeken naar de gepaste mechaniekers en techniekers. Wij zijn zeer selectief als het op kwaliteit en gedrevenheid aankomt. Onze techniekers en mechaniekers zijn geschoold in diverse richtingen en hebben vele jaren ervaring. En zij leren nog elke dag bij. De ervaring die ze al in diverse bedrijven opdeden, gebruiken ze graag in uw project. Zij kennen hun vak en zijn polyvalent. Dit betekent dat ze reeds volledig operationeel zijn vanaf de eerste dag. U hoeft geen tijd te spenderen aan hun opleiding of het inwerken in hun taken. Dit bespaart u heel wat kosten en energie. Zo kunt u uw volledige aandacht richten op uw project.

divider

Zoekt u gespecialiseerde mechaniekers of techniekers voor uw tijdelijk project? Contacteer K.D. Projekts vandaag nog per mail of per telefoon.